Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Gelukkig worden met je planning

21 februari @ 14:00 - 17:00

Gratis

2019 is weer begonnen! Nou ja, is al weer even aan de gang. Is je jaarplan al af en gecommuniceerd? Ben je er nog druk mee, stel je het uit of maak je liever helemaal geen plan? Word je er ook zo moedeloos van, want er wordt toch nooit iets mee gedaan! Plannen is het recept voor teleurstelling!

Maar je weet ook dat je je gelukkig kunt voelen als je een inspirerend beeld hebt van de toekomst, van wat je wilt bereiken. Je wordt alleen maar gelukkig als de plannen in het verlengde liggen van wie jij (ten diepste) bent en van wat jij wilt: je waarden en je dromen.

Plannen gaat niet over het plan an sich, maar het ontdekken van jouw/jullie waarden als drijfveren en richting om vorm te geven aan je toekomst en die van je team/organisatie.

Wil jij dat planning- en ontdekkingsproces individueel of met je team aan den levende lijve ervaren? Schrijf je dan in voor de gratis workshop of nodig ons uit voor een vrijblijvende afspraak. Je zal ervan versteld staan hoe gelukkig je kan worden van een goede planning.

Gegevens

Datum:
21 februari
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:
Website:
www.niml.nl

Organisator

Jan van den Hoeven
Telefoon:
+31 6 5433 4342
E-mail:
jvdhoeven@niml.nl
Website:
https://niml.nl

Locatie

Oorsprongpark 7, 3581 ET Utrecht
Oorsprongpark 7
Utrecht, 3581 ET
+ Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *