Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Leiderschap en het beste uit je team halen

2 november 2018 @ 13:30 - 17:00

€75

Hoe manoeuvreer je je organisatie door alle veranderingen heen?

Hoe leer je de mensen en de organisatie zich aan te passen aan de constante veranderingen? In TeamWise komt het organisatiegerichte management en mensgerichte leiderschap samen in een overzichtelijk, gestructureerd en concreet plan van aanpak voor organisatie-ontwikkeling: TeamWise.

Het doel van TeamWise is veranderingen binnen de context van de organisatie vanaf de werkvloer tot stand te brengen; gebruikmakend van alle kennis en ervaring van de medewerkers, met de organisatiedoelen als baken. Vandaar de naam TeamWise: gebruik de wijsheid en ervaring van je team om je organisatie waarde(n)vol en succesvol te maken!

Via een aantal gestructureerde stappen wordt er eerst een analyse van de huidige situatie gemaakt, dan een scenarioplanning van de gewenste toekomst en vervolgens een dynamische en interactieve planning op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

En, dit is de kern van TeamWise, wat voor gedrag en competenties zijn er nodig om die doelen te behalen en de plannen tot uitvoer te brengen? Omdat de mensen zelf vorm hebben gegeven aan het veranderingsproces zijn zij eigenaar van de planning en de werkinhoud, ervaren zij de verantwoordelijkheid en de nut en noodzaak daadwerkelijk ander gedrag te vertonen; effectief gedrag, individueel en in het team, om de doelen te behalen.

Tijdens de workshop lopen we letterlijk door de fases van TeamWise heen en ontwikkel je je eigen plan. Manoeuvreer jezelf naar deze workshop en schrijf je in op https://niml.nl/inschrijven/

Gegevens

Datum:
2 november 2018
Tijd:
13:30 - 17:00
Kosten:
€75

Organisator

Jan van den Hoeven
Telefoon:
+31 6 5433 4342
E-mail:
jvdhoeven@niml.nl
Website:
https://niml.nl

Locatie

Het Coachhuis Leusden
Kerkweg 7
Leusden, 3832 RH Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31 6 2736 9837
Website:
https://www.hetcoachhuis.nl/locatie/leusden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *