Jij en NIML

Het is een zware taak en een grote verantwoordelijkheid de leiding te nemen van een team, afdeling of organisatie. De uitdagingen zijn legio en vragen veel van het schakelvermogen van de directeur en leidinggevende: van klant naar structuur naar individu naar verlies&winst-rekening.

NIML ondersteunt je daarin: wij vergroten je schakelvermogen en veerkracht omdat je door het Leiderschapskompas en TeamWise een vergezicht hebt in de richting waarin je de organisatie wilt laten gaan, overzicht hebt over het dagelijkse management en inzicht hebt in de menselijke en psychologische processen.

Dat kunnen we niet anders bereiken dan door met jou als mens en als leidinggevende aan de slag te gaan. Wie jij als mens bent bepaalt je gedrag en je impact, je impact bepaalt het gedrag van de organisatie en daarmee de mate van succes.

Wat kan jij verwachten en wat verwachten wij?

We weten als geen ander hoe weerbarstig de praktijk van alle dag is en hoe je heen en weer geschud wordt tussen klanten, mensen en procedures. Als er één succesfactor is die ontwikkelingstrajecten doet slagen is dat het commitment van de leidinggevende. Veranderingen en ontwikkeling gaan altijd trager en onvoorspelbaarder dan verwacht. Je kan dan ook van ons dan ook veel begeleiding en duiding op procesniveau verwachten. Onze slaagfactor is dat we met jou als leidinggevende en je team constant bouwen aan de volgende stap in het TeamWise-proces. Daarmee werken we niet alleen aan de verandering van de organisatie, maar ook aan het eigen verandervermogen van de mensen, zodat volgende veranderingen flexibeler en effectiever verlopen.

Je kan ons altijd bellen voor een vrijblijvend gesprek, het zal je verbazen hoe veel je daaruit haalt.