Plan je management

Voor wie niet geleefd wil worden maar zelf aan het roer wil staan!

Heb jij het overzicht nog?

Van de 100 leidinggevenden die wij spreken, hebben 99 een probleem met het houden van overzicht en het geven van sturing aan hun eigen management. Uitdaging is: hoe krijg je en hoe hou je rust in je hoofd en in je agenda? En, heel belangrijk, hoe weten de anderen waar jij mee bezig bent? Want dat is voor je medewerkers nog weleens een raadsel.

In deze workshop leer je aan de hand van twee basismodellen vorm te geven aan je eigen management en leiderschap en rond je de dag af met concrete plannen en een daarbij behorend communicatieplan voor de organisatie.

Hoe?

  • Je werkt in deze workshop met twee basismodellen: Concurrerend Waardemodel en de Leiderschapsroos
  • Aan de hand van de Leiderschapsroos schets je een beeld wie jij bent als mens in de leiderschapsfunctie, wat jouw professionele en zakelijke doelen zijn en wat je relatie is met je stakeholders en shareholders.
  • Je definieert aan de hand van het Concurrerende Waardemodel de belangrijkste rollen en maakt een planning op kwartaal, maand en weekniveau. Daarin neem je alle relevante huidige overlegmomenten mee, maar selecteert ook kritisch of en hoe je aan overleggen wilt deelnemen.
  • Ter afronding van de workshop schrijf je een communicatieplan voor jouw leidinggevende en jouw team.
 

Voor wie?

Als je je eigen functioneren, competenties en doelen concreet in een plan aan elkaar wil koppelen, volg dan deze workshop. Deze workshop overstijgt de standaard time-management training en geeft je veel inzicht in je managementaken en leert je effectief keuzes maken.
 
  • Tijd

Ook al is de workshop zelf maar een dag, het traject is intensief. Je krijgt vooraf opdrachten (schriftelijk en praktijk), literatuur en na de workshop voer je acties uit die jezelf tijdens de workshop hebt geformuleerd

  • Frequentie en duur

Een intensieve dag met vooraf een uitgebreide schriftelijke en telefonische intake. Individuele coaching vooraf of na de workshop is uiteraard mogelijk. Je ontvangt dan 10% korting op het coachingstarief

  • Investering

De investering bedraagt         € 527,50 ex BTW, arrangement en materiaal, inclusief schriftelijke en telefonische intake. De kosten voor het materiaal bedragen  € 27,50. De kosten voor het arrangement € 39,50 

  • Werkboek en handouts

Na de definitieve inschrijving ontvang je het boek en de handouts

  • Locatie

De workshop vindt plaats op een mooie locatie in het midden van het land

Deel deze pagina

Binnenkort meer informatie...

Je ziet hierboven nu de beknopte informatie van deze workshop. Binnen enkele dagen kun je hier de volledige details terugvinden en kun je je inschrijven. Hou onze Social Media kanalen in de gaten, of schrijf je in voor onze nieuwsbrief hieronder. 

Programma
Praktische zaken
Financiën

Programma

Lorem ipsum

Download programma

Lorem ipsum

Handouts

Lorem ipsum

Inspiratie

Lorem ipsum

Doen

Lorem ipsum

Ervaringen

Lorem ipsum

Agenda

Lorem ipsum

Locatie

Lorem ipsum

Aanmelding

Lorem ipsum

Tijden

Lorem ipsum

Arrangement

Lorem ipsum

Annulering

Lorem ipsum

Investering

Lorem ipsum

Locatiekosten

Lorem ipsum

Arrangementskosten

Lorem ipsum

BTW

Lorem ipsum

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Plan je management

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte en bovendien ontvang je gratis het e-book TeamWise – Van weerstand naar verandering.