Krachtige trainingen management en leiderschap die verbinden

Hoe haal ik het beste uit mezelf en uit de ander om tot optimale resultaten te komen?

Leidinggevenden geven vorm aan waarde(n)volle organisaties, waar mensen in verbinding met zichzelf, hun collega’s, hun organisatie en hun klanten aan waarde(n)volle resultaten werken.

In de spotlight:

Als je altijd hetzelfde blijft doen als je deed, krijg je hetzelfde als je altijd kreeg

Trainen gaat over bijleren en niet over afleren. Om je effectiviteit te vergroten wil je beter kunnen schakelen tussen leiderschaps- en communicatiestijlen en daarvoor wil je je ‘toolkit’ vergroten. Daar werken we op een hele praktische en directe manier aan tijdens onze trainingen: veel afwisseling tussen theorie, oefenen, reflectie, toepassen, weer proberen, elkaar steunen, bemoedigen en helpen. Zodat je de training verlaat met een succeservaring en meer bagage, die je de dag erop kan toepassen.

In de trainingen integreren we mensgericht leiderschap op een praktische manier met taakgericht management. Want je hebt elkaar nodig om concrete resultaten te behalen. Met overzichtelijke methodieken ontwikkel je inzicht in je eigen drijfveren en gedrag, van andere mensen en in het sturen van organisaties en teams.

Wij leren jouw persoonlijke waarden en kwaliteiten naar jouw dagelijkse management te vertalen en vergroten je zelfbewustzijn door je gedrag terug te vertalen naar dieperliggende waarden en talenten. Zo sta je sterk in je werk!

In de echte verbinding tussen mensen ligt het succes besloten.

Marjoleine van Nielen | NIML Tweet
  • NIML Trainingen