8 Essentiële workshops voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling

Inspirerende momenten om een volgende stap te zetten, ideeën op te doen om daarmee praktisch aan de slag te gaan.

NIML biedt voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling 8 essentiële workshops: 4 op het gebied van taak- en organisatiegericht management en 4 op het gebied van mensgericht veranderleiderschap. 

In de spotlight:

Supersize je workshop

Met het extra begeleidingspakket* krijg je voor, tussentijds en na de workshops extra begeleiding op jouw specifieke situatie. Zo wordt de workshop een traject om je snel, kort en krachtig voor te bereiden op organisatieveranderingen, belangrijke vergaderingen en presentaties en om intensief aan jezelf te werken.
*optioneel

Mensen staan bol van het vergeten en ongebruikte potentieel. Als elke workshop, training en coaching helpt om dat te traceren, voegen mensen al heel snel meerwaarde toe aan hun team en organisatie

Marjoleine van Nielen | NIML Tweet
  • NIML workshops in de categorie Taak- en organisatiegericht management

Met de workshops uit de serie Management krijg je in korte tijd grip op je dagelijkse aansturing van je team, leer je richting en structuur aan je handelen te geven vanuit een positieve mindset en leer je je management te plannen..

  • NIML workshops in de categorie Mensgericht veranderleiderschap

Met de workshops uit de serie Leiderschap versterk je in korte tijd je persoonlijk leiderschap en verstevig je je positie op het gebied van organisatieveranderingen en mensgericht leiderschap.

De workshops van NIML

Moderne effectieve workshops, die je in een korte tijd op plaats van bestemming brengen. Hoe doen we dat?